vrijdag 12 september 2014

Aangenaam..

This one's for mommy. Voor alle 'huismoeders' die met veel liefde voor hun kinderen zorgen, het huis op orde houden en daar soms knettergek van worden. Voor alle werkende moeders die met net zoveel liefde voor hun kinderen zorgen, ze af en toe bij een oppas brengen en er gek van worden dat ze zich daar voor moeten verantwoorden. Voor alle moeders in spe die nu nog op een roze wolk zitten. Maar ook voor alle vaders die niet begrijpen waarom moeders af en toe zo klagen tot ze zelf een paar dagen op hun kinderen 'moeten passen'.

Welkom in mijn leven. Ik ben moeder van twee prachtige kinderen. Dochter Milou van 5 en zoon Dex van 5 maanden. Maar ik ben ook vrouw van. Van mijn man Ben, werkend bij de politie. We zijn al 16 jaar samen. Inderdaad.... vanaf de middelbare school. En ik ben fondsenwerver van beroep. Zoals Milou het zegt: 'Mamma spaart centjes voor mensen die het niet zo goed hebben.'

Deze blog is vooral om andere moeders een kijkje in mijn leven te geven. Te laten zien dat het heus niet allemaal rozengeur en maneschijn is. Om te laten zien dat er ook andere mamma's zijn die hun leven niet perfect op orde hebben. In ieder geval 1. Ik dus. Mijn motto: Good Enough is the new Perfect. 

In mijn blog deel ik een aantal onderwerpen. 'Home' over mijn leven thuis, 'Work' over mijn andere leven als werkende moeder, 'Jummy mummy' over het feit dat ik naast mamma ook nog vrouw van ben en 'Travel' omdat ik hou van reizen en ik vind dat je dat met kinderen nog steeds kunt doen.


Ik hoop dat je mijn blog wilt lezen. Lach erom, schrik ervan, verbaas je. Het maakt niet uit. Dit ben ik en misschien lijken we in sommige opzichten wel op elkaar....

1 opmerking:

  1. En omdat ik je al bijna 100 jaar ken, ga ik ze allemaal lezen!

    BeantwoordenVerwijderen